ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - TAXATION LAW ΓΙΑ ANDROID ΚΑΙ WINDOWS

Συνδρομητική Υπηρεσία Συνεχούς Επικαιροποίησης Φορολογικής Νομοθεσίας
  • Έκδοση:
ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ
Επιλέξτε την κατηγορία στην οποία ανήκετε
€29.99 Φυσικά πρόσωπα
€29.99 Νομικά πρόσωπα
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ

Περιγραφή


Η εφαρμογή Φορολογική Νομοθεσία - Taxation Law είναι διαθέσιμη για συσκευές που λειτουργούν με τα λειτουργικά σύστημα Windows, Android. Με την αγορά της άδειας χρήσης της εφαρμογής εγγράφεστε για 12 μήνες, εντελώς δωρεάν, στην υπηρεσία επικαιροποίησης της βασικής φορολογικής νομοθεσίας.

ΣΥΝΕΧΗΣ και ΑΜΕΣΗ επικαιροποίηση 36 βασικών νομοθετημάτων της Φορολογικής Νομοθεσίας μετά από κάθε τροποποίηση ή άλλη νομοθετική αλλαγή με το κύρος και την εγγύηση της επιστημονικής ομάδας της Νομικής Βιβλιοθήκης.

Ο χρήστης που ανανεώνει τη συνδρομητή του στην εφαρμογή Φορολογική Νομοθεσία - Taxation Law στην αναγραφόμενη τιμή των 29,99 € ετησίως, λαμβάνει μέσα σε ελάχιστο χρόνο από τη δημοσίευση στο ΦΕΚ οποιαδήποτε τροποποίηση, κατάργηση ή άλλη αλλαγή υποστεί οποιοδήποτε από τα νομοθετήματα που περιλαμβάνονται στην εφαρμογή.

Η χρονική διάρκεια της συνδρομής είναι 12 μήνες και καλύπτει όσες επικαιροποιήσεις χρειαστεί να γίνουν για να είναι όλα τα νομοθετήματα πλήρως ενημερωμένα.

Σε περίπτωση που ο συνδρομητής δεν επιθυμεί την ανανέωση της ετήσιας συνδρομής του, διατηρεί τα νομοθετήματα που έχει αγοράσει όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί 12 μήνες μετά την αγορά της εφαρμογής.

Διαβάστε περισσότερα στο www.taxationlaw.gr.
Κάποιο απρόσμενο λάθος συνέβη. Έχει καταγραφει ώστε να το ελέγξουμε.