ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - TAXATION LAW

Συνδρομητική Υπηρεσία Συνεχούς Επικαιροποίησης Φορολογικής Νομοθεσίας
  • Έκδοση:
ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ
Επιλέξτε την κατηγορία στην οποία ανήκετε
€29.99 Φυσικά πρόσωπα
€29.99 Νομικά πρόσωπα
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ

Περιγραφή


Φορολογική Νομοθεσία - Taxation Law

ΣΥΝΕΧΗΣ και ΑΜΕΣΗ επικαιροποίηση 38 βασικών νομοθετημάτων της Φορολογικής Νομοθεσίας μετά από κάθε τροποποίηση ή άλλη νομοθετική αλλαγή με το κύρος και την εγγύηση της επιστημονικής ομάδας της Νομικής Βιβλιοθήκης.

Άμεση ενημέρωση

Η επιστημονική ομάδα της ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ επικαιροποιεί το περιεχόμενο με κάθε τροποποίηση ή άλλη νομοθετική αλλαγή εντός 3 ημερών από την δημοσίευσή στο Φ.Ε.Κ.

Συνεχής επικαιροποίηση

Άμεση επικαιροποίηση του περιεχομένου της εφαρμογής εντός 3 ημερών από την έκδοση του ΦΕΚ.
Μπορείτε να δείτε όλες τις επικαιροποιήσεις της εφαρμογής στο taxationlaw.gr

Προϊσχύουσα νομοθεσία

Δείτε την προϊσχύουσα μορφή των άρθρων που έχουν τροποποιηθεί από την πρώτη ενημέρωση του περιεχομένου των άρθρων και μετά. Οι αλλαγές στο κείμενο των άρθρων επισημαίνονται με πράσινο (προσθήκες) και κόκκινο (διαγραφές) χρώμα.

Η μεγαλύτερη ηλεκτρονική συλλογή νομοθετημάτων
με διαρκή επικαιροποίηση διαθέσιμη σε δύο συσκευές σας

Διαθέσιμο σε όλες τις κινητές συσκευές, σε PC/Laptop.

Αποκτήστε πρόσβαση στην Φορολογική Νομοθεσία - Taxation Law από όπου και αν βρίσκεστε και από οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιεί λειτουργικό σύστημα iOS (iPhone, iPad, iPod), Android ή Windows (PCs/Laptops/Smartphones).

Για τη λειτουργία της εφαρμογής δεν απαιτείται σύνδεση με το Internet παρά μόνο για την ενεργοποίηση, την επικαιροποίηση του περιεχομένου της και την προβολή της προισχύουσας νομοθεσίας.

  • Windows PC και Laptop

  • Android Smartphones και Tablets

  • iPhone, iPad και iPod

  • Windows 8.1 Smartphones

Συνδρομητικη υπηρεσία

Γίνετε συνδρομητής της Φορολογικής Νομοθεσίας - Taxation Law στην αναγραφόμενη τιμή των 29,99 € ετησίως για να λαμβάνετε μέσα σε ελάχιστο χρόνο από τη δημοσίευση στο ΦΕΚ οποιαδήποτε τροποποίηση, κατάργηση ή άλλη αλλαγή υποστεί οποιοδήποτε από τα νομοθετήματα που περιλαμβάνονται στην εφαρμογή.

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε την ανανέωση της ετήσιας συνδρομής σας, διατηρείτε τα νομοθετήματα που έχετε αγοράσει όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί 12 μήνες μετά την αγορά της εφαρμογής.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε το www.taxationlaw.gr

Κάποιο απρόσμενο λάθος συνέβη. Έχει καταγραφει ώστε να το ελέγξουμε.