Σεμινάρια rss feed

CORPORATE COUNSEL EXECUTIVE TRAINING

CORPORATE COUNSEL EXECUTIVE TRAINING

14 Δεκεμβρίου 2018
Στ. Μίχος Δικηγόρος, LL.M., M.A., τ. Πρόεδρος Association of Corporate Counsel Europe
ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018
Α. Μυλωνάς LLB, MBA, PgDip DIN, Δικηγόρος, Διευθύνων Συνεταίρος AMG Mylonas & Associates LLC Law Firm
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ & ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΕ ΤΟΥ Ν 4548/2018

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ & ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΕ ΤΟΥ Ν 4548/2018

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018
Α. Σπυρίδωνος Δ.Ν., LL.M. (L.S.E.), Δικηγόρος
ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΑΤΟ Ν 4548/2018 (ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ)

ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΑΤΟ Ν 4548/2018 (ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ)

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018
Ι. Δρυλλεράκης Δικηγόρος, Ε. Δρυλλεράκης Δικηγόρος, Κ. Γιαννίκας Δικηγόρος
ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ - ΝΕΑ ΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ - ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
ΕΙΔΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΥΝΝΟΜΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΕΠΙΒΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
ΚΤΙΣΤΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΦΙΛ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ LINKED IN
Περισσότερα

Eγγραφή Newsletter

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε δωρεάν το εβδομαδιαίο newsletter του epixeirisi .gr

CORPORATE FINANCE & LAW, 1 Δεκεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου 2017

Σε εξέλιξη

Εισηγητές: Σπ. Ανδρίτσος Δικηγόρος, ΜΔ, LLM, Υπ. ΔΝ , Σ. Κυρίτσης Senior Manager, Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες Crowe SOL, Ι. Λιναρίτης Δικηγόρος, ΔΝ, MBA (International Banking & Finance), Α. Μίρκος Δικηγόρος, ΔΝ, συνεργάτης Δικ. εταιρείας «Μπερνίτσας» , Π. Σταϊκούρας Αναπλ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιώς, Δικηγόρος, A. Στάμου Δικηγόρος, LLM, Επικεφαλής Μονάδας Κανονιστικής Συμμόρφωσης Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών , Β. Τουντόπουλος Καθηγητής Παν/μίου Αιγαίου, Δικηγόρος , Γ. Ψαρουδάκης Επίκ. Καθηγητής Νομικής Σχολής ΑΠΘ

 

Διάρκεια: 20 ώρες


Δευτέρα & Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017


Διάγραμμα ύλης

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017 (18:00 – 21:00)

Εισηγητής: Σπ. Ανδρίτσος, Δικηγόρος, ΜΔ, LLM, Yπ. ΔΝ, Ειδικός Νομικός Σύμβουλος ΕΕΤ

  • Εισαγωγή και μορφές τραπεζικού δανεισμού (συμβάσεις τραπεζικών δανείων – τραπεζικός αλληλόχρεος λογαριασμός)


Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 (18:00 – 21:00)
Εισηγητές:
Σπ. Ανδρίτσος, Δικηγόρος, ΜΔ, LLM, Yπ. ΔΝ, Ειδικός Νομικός Σύμβουλος ΕΕΤ,
Γ. Ψαρουδάκης, Επίκ. Καθηγητής Νομικής Σχολής ΑΠΘ

  • Μορφές πιστωτικών συμβάσεων (εγγυητική επιστολή - ενέγγυα πίστωση)
  • Σύγχρονες συμβατικές μορφές χρηματοδότησης (Factoring - Leasing)


Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 (18:00 – 20:00)
Εισηγητής: Άλ. Μίρκος, Δικηγόρος, ΔΝ, συνεργάτης Δικ. εταιρείας «Μπερνίτσας»

  • Ομολογιακά Δάνεια (Κοινό Ομολογιακό Δάνειο, Ανταλλάξιμες Ομολογίες, Μετατρέψιμες Ομολογίες)


Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017 (17:00 – 21:00)
Εισηγητές:
Π. Σταϊκούρας, Αναπλ. Καθηγητής Παν/μίου Πειραιώς, Δικηγόρος,
Σπ. Κυρίτσης, Senior Manager, Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες Crowe SOL

  • Δημόσια προσφορά κινητών αξιών (public offer of securities) και συμμετοχική χρηματοδότηση (crowdfunding)
  • Λειτουργία της πρώτης πλατφόρμας crowdfunding στην Ελλάδα


Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017 (17:00 – 21:00)
Εισηγητές:
Π. Σταϊκούρας, Αναπλ. Καθηγητής Παν/μίου Πειραιώς, Δικηγόρος,
Αν. Στάμου, Δικηγόρος, LLM, Επικεφαλής Μονάδας Κανονιστικής Συμμόρφωσης Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών

  • Πλαίσιο εισαγωγής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στις αγορές του ΧΑ
  • Ευκαιρίες χρηματοδότησης (μικρομεσαίων) επιχειρήσεων από οργανισμούς συλλογικών επενδύσεων (investment funds): επισκόπηση


Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 (17:00 – 21:00)
Εισηγητές:
Β. Τουντόπουλος, Καθηγητής Παν/μίου Αιγαίου, Δικηγόρος,
Ιωάννης Λιναρίτης, Δικηγόρος, ΔΝ, MBA (International Banking&Finance)

  • Υβριδικές μορφές χρηματοδότησης

 

Δείτε εδω το Αναλυτικό Πρόγραμμα


Σκοπός

Το πρόγραμμα επιχειρεί να αναπτύξει την έννοια και τη σημασία της χρηματοοικονομικής διοίκησης και να αναδείξει κυρίως τις πρακτικές εφαρμογές της, στο πλαίσιο λήψης χρηματοοικονομικών αποφάσεων που αφορούν στην εύρεση και την αξιοποίηση κατάλληλων χρηματοδοτικών πόρων της επιχείρησης. Επιπλέον, αποσκοπεί στο να αναλύσει νέες και αναπτυσσόμενες μορφές συμβατικής χρηματοδότησης των επιχειρήσεων και να εξετάσει προεχόντως πρακτικά νομικά προβλήματα που ανακύπτουν από τη σύζευξη μεταξύ της κάθε είδους χρηματοδότησης και της χρηματοοικονομικής λειτουργίας της επιχείρησης.


Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα απευθύνεται, κυρίως, σε δικηγόρους της πράξης και νομικούς συμβούλους επιχειρήσεων που ασχολούνται εν γένει με ζητήματα χρηματοδοτικής διοίκησης – από την κατάρτιση και τον έλεγχο σχετικών συμβάσεων μέχρι των αντιδικιών ανάμεσα σε τράπεζες, επιχειρήσεις, μετόχους, Δημόσιο κ.ά. και, έτσι, έχουν χρέος να κατανοούν και να αντιμετωπίζουν τα νομικά θέμα- τα που αναφύονται από αυτά, εντάσσοντας τα δημιουργήματα της σύγχρονης συναλλακτικής πρακτικής στο δικαιικό μας σύστημα.


Σύντομο βιογραφικό

Ο κ. Σπύρος Ανδρίτσος είναι δικηγόρος. Κατέχει τίτλο Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης του ΑΠΘ στο Αστικό, Αστικό Δικονομικό και Εργατικό Δίκαιο, καθώς και μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Τραπεζικό & Χρηματιστηριακό Δίκαιο από το London School of Economics (LL.M. in Banking Law & Financial Regulation). Έχει ασχοληθεί εκτεταμένα με ζητήματα πολιτικής δικονομίας και είναι συγγραφέας του κεφαλαίου της διαταγής πληρωμής στο συλλογι­κό έργο «Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας - Ερμηνεία κατ’ άρθρο» (επιστ. επι­μέλεια: Χ. Απαλαγάκη). Συνδρομές του έχουν δημοσιευθεί επίσης στα συλλογικά έργα «Ενστάσεις κατά τον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας» (επιστ. επιμέλεια: Π. Κολοτούρος και «Ένδικα Μέσα & Βοηθήματα κατά τον ΚΠολΔ» (επιστ. επιμέλεια: Π. Κολοτούρος). Συμμετέχει από το 2008 στην Επιτροπή Συντονισμού Ύλης του περιοδικού «Εφαρμογές Αστικού Δικαίου & Αστικού Δικονομικού Δικαίου» (ΕφΑΔ). Κατά το διάστημα 2009  - 2017 εργάστηκε στις νομικές υπηρεσίες του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς. Σήμερα είναι Ειδικός Νομικός Σύμβουλος στην Ελληνική Ένωση Τραπεζών (Ε.Ε.Τ.).

Ο κ. Σπύρος Κυρίτσης είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το University of Wales, Cardiff Business School. Στο χώρο της ελληνικής κεφαλαιαγοράς εργάζεται από το 1997. Στο διάστημα 1997-2006 κατείχε ανώτερες διευθυντικές θέσεις στο Χρηματιστήριο Αθηνών, είτε ως δ/ντης Συναλλαγών , είτε ως δ/ντης Εισηγμένων Εταιριών. Την περίοδο 2006 -2013 εργάσθηκε ως διευθυντικό στέλεχος στο συγκρότημα της Τράπεζας Κύπρου στην Ελλάδα. Οι τομείς των αρμοδιοτήτων του ήταν η ανάπτυξη  των επενδυτικών προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες του δικτύου και η ανάπτυξη της υπηρεσίας personal banking στο δίκτυο της τράπεζας. Από τον Απρίλιο του 2014 μέχρι και σήμερα απασχολείται στη ΣΟΛ Συμβουλευτική ΑΕ, στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Παράλληλα με την επαγγελματική του ιδιότητα, ο κ. Κυρίτσης είναι μέλος του ΔΣ της Ελληνοαμερικανικής ΑΧΕΠΕΥ, Πρόεδρος του ΣΜΕΧΑ και Αντιπρόεδρος στο Συνεγγυητικό Ταμείο  Αποζημίωσης Επενδυτών.

Ο κ. Ιωάννης Λιναρίτης είναι Διδάκτωρ Νομικής, Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, Υποδιευθυντής Εταιρικών Σχεδιασμών και Μετασχηματισμών στη Διεύθυνση Νομικών Υπηρεσιών της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος. Αριστούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, συνέχισε τις σπουδές του στο University of Birmingham (Business School) της Μεγάλης Βρετανίας, όπου απέκτησε M.B.A. inInternationalBanking & Finance(distinction merit) και αργότερα στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα διδακτορικής διατριβής την Πρόσβαση στις Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες μέσω Διαδικτύου (Internet Banking). Έχει δημοσιεύσει επιστημονικές εργασίες σε ζητήματα εταιρικού δικαίου, τραπεζικού δικαίου, αστικού δικαίου και δικαίου κεφαλαιαγοράς, συμμετάσχει ως εισηγητής σε συνέδρια, και παράσχει έκτακτες διαλέξεις με αντικείμενο τα Σύνθετα Χρηματοπιστωτικά Μέσα, τη Διαχείριση Τραπεζικών Κινδύνων, τις Ηλεκτρονικές Εμπορικές Συμβάσεις/Έγγραφα/Άυλα Αξιόγραφα, τη Διαχείριση και πώληση Μη εξυπηρετούμενων δανείων κα., στο Πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών του Τομέα Δικαίου των Επιχειρήσεων της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θράκης, στα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών Αστικού Δικαίου και Εμπορικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Αθηνών και στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Χρηματοοικονομικού & Τραπεζικού Ευρωπαϊκού Δικαίου του Παντείου Πανεπιστημίου.

O κ. Άλκης Μίρκος είναι μέλος της δικηγορικής εταιρίας Μπερνίτσα και έχει εργαστεί σε ποικίλες συναλλαγές του χρηματοπιστωτικού δικαίου. Ολοκλήρωσε τη διδακτορική του διατριβή στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών (περί της αδικοπρακτικής ευθύνης εισηγμένων εταιριών, 2013) και κατέχει μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών από το LSE (MSc in Law and Accounting) και το UCL (LLM in International Business Law) όπου ολοκλήρωσε και τις προπτυχιακές του σπουδές. Το 2011-2012 θήτευσε ως Visiting Researcher στα πανεπιστήμια της Οξφόρδης (Wolfson College) και του Harvard (υπό την εποπτεία του Prof. Kraakman). Επιπλέον, έχει εργαστεί στην European Investment Bank στο Λουξεμβούργο (2012-2013), στο τμήμα δανειοδοτήσεων της Ν. Ευρώπης, και έχει διδάξει στο ALBA το μάθημα 'Complex Financial Transactions'.

Ο κ. Παναγιώτης Σταϊκούρας είναι Αναπληρωτής Καθηγητής του Χρηματοοικονομικού Δικαίου του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς και Δικηγόρος-Διαχειριστής Εταίρος της δικηγορικής εταιρίας «Μικρουλέα, Σταϊκούρας και Συνεργάτες». Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος LL.M. στο τραπεζικό και χρηματοοικονομικό δίκαιο από το Queen Mary του Πανεπιστημίου του Λονδίνου και κατόπιν Διδάκτωρ του δικαίου της κεφαλαιαγοράς του London School of Economics and Political Science. Ο κ. Σταϊκούρας έχει συμμετάσχει σε νομοπαρασκευαστικές επιτροπές για την ενσωμάτωση του ενωσιακού δικαίου της κεφαλαιαγοράς στην ελληνική έννομη τάξη και είναι πιστοποιημένος διαμεσολαβητής του ν. 3898/2010. Είναι επίσης εισηγητής σε συνέδρια στην Ελλάδα και σε εκπαιδευτικά σεμινάρια στελεχών χρηματοπιστωτικών οργανισμών, και έχει ευρύ ερευνητικό έργο που έχει δημοσιευθεί σε τόσο σε ημεδαπά περιοδικά όσο κυρίως και σε πλήθος αναγνωρισμένων αλλοδαπών περιοδικών (πχ, European Business Law Review, European Business Organization Law Review, Legal Issues of Economic Integration, Journal of Corporate Law Studies, Journal of Banking Regulation, Journal of Financial Regulation and Compliance, Journal of Business Law, European Journal of Law and Economics, Financial Markets, Institutions & Instruments, Review of Finance,  International Journal of Banking, Accounting and Finance, Management Science).

Η κα Νατάσα Στάμου είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (1990) και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου LL.M του Πανεπιστημίου του Σαουθάμπτον (LL.M. Sotón), στο εταιρικό και χρηματιστηριακό δίκαιο (1995). Εντάχθηκε στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ως νομική σύμβουλος, το 1999, με εξειδίκευση στους τομείς της χρηματοδότησης εταιρειών, της υλοποίησης εταιρικών συναλλαγών εισηγμένων εταιρειών, της δημιουργίας νέων αγορών, της παροχής  επενδυτικών υπηρεσιών και της προστασίας από την κατάχρηση αγοράς. Είναι Επικεφαλής Κανονιστικής Συμμόρφωσης του Ομίλου του Χρηματιστηρίου Αθηνών, μέλος της Επιτροπής Αξιολόγησης της Εναλλακτικής Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών και μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης και του Συμβουλίου Εταιρικής Διακυβέρνησης του Ελληνικού Συμβουλίου Εταιρικής  Διακυβέρνησης. Συμμετέχει σε νομοπαρασκευαστικές επιτροπές και ομάδες εργασίας για θέματα κεφαλαιαγοράς , εταιρικού δικαίου και εταιρικής διακυβέρνησης , καθώς και σε νομικά  και οικονομικά συνέδρια, ως ομιλήτρια. Eίναι  εμπειρογνώμων και τεχνικός σύμβουλος διεθνών και ευρωπαϊκών οργανισμών  σε θέματα ελληνικού εταιρικού δικαίου, δικαίου κεφαλαιαγοράς και εταιρικής διακυβέρνησης.

Ο Δρ. κ. Βασίλειος Τουντόπουλος είναι Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (από το 1997). Απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (1995), συνέχισε τις σπουδές του στο Göttingen της Γερμανίας (Georg August Universität), όπου απέκτησε Magister Juris στο εταιρικό και ευρωπαϊκό δίκαιο (magna cum laude, 1996 ) και Ph.D. στο εταιρικό δίκαιο (magna cum laude, 1998). Είναι τακτικός καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών), όπου διδάσκει εμπορικό, εταιρικό δίκαιο και δίκαιο ανταγωνισμού και επισκέπτης καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς (Τμήμα Τραπεζικής και Χρηματοοικονομικής Διοίκησης).

Ο κ. Γιώργος Ψαρουδάκης είναι Επίκουρος Καθηγητής του Εμπορικού Δικαίου στη Νομική Σχολή Α.Π.Θ. Έχει σπουδάσει στα Πανεπιστήμια Αθηνών, Οξφόρδης και Αμβούργου, του οποίου είναι αριστούχος διδάκτωρ. Έχει δημοσιεύσει, στο πλαίσιο της ελληνικής και της ξενόγλωσσης (αγγλόφωνης και γερμανόφωνης) βιβλιογραφίας, δύο μονογραφίες και πολυάριθμες συμμετοχές σε συλλογικά έργα, μελέτες, καθώς και παρατηρήσεις στη νομολογία, αναγόμενες σε διάφορους κλάδους του εμπορικού δικαίου. Έχει επίσης νομοπαρασκευαστική εμπειρία σε ζητήματα εταιρικού και τραπεζικού (εποπτικού) δικαίου.

 


Τρόποι Παρακολούθησης

Φυσική Παρουσία (Δια Ζώσης)

Η παρακολούθηση των σεμιναρίων με φυσική παρουσία οργανώνεται σε υπερσύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας εξοπλισμένες με οπτικοακουστικά μέσα τελευταίας τεχνολογίας στις εγκαταστάσεις της ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ (Αθήνα, Μαυρομιχάλη 23), σε απόσταση 200 μέτρων από την οδό Ακαδημίας και το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

Αίθουσα Λυκαβηττός
«Λυκαβηττός»
Αίθουσα Ευρώπη
«Ευρώπη»
Αίθουσα Πλειάδες
«Πλειάδες»
Αίθουσα Ευνομία
«Ευνομία»
Αίθουσα Μέλλον
«Μέλλον»


Εγγραφές - Δηλώσεις συμμετοχής:
Τμήμα εκπαίδευσης nbekpaideftiki@nb.org 2103678828

Τρόποι Εξόφλησης

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το κόστος μπορεί να καταβληθεί μετρητοίς ή με τραπεζική κατάθεση στους παρακάτω λογαριασμούς:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 151/470622-67 | ΙΒΑΝ GR 46 0110 1510 0000 1514 7062 267
EFG ΕUROBANK: 0026 0180 94 02000 24515 | ΙΒΑΝ GR 05026 01800000 9402000 24515
ALPHA BANK: 207-00-2002-003218 |IBAN GR24 0140 2070 2070 0200 2003 218
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 6740-136874-301| IBAN GR74 0171 7400 0067 4013 6874 301

Επωνυμία: ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΕΒΕ, Αιτιολογία: Ονοματεπώνυμο συμμετέχοντα - ΝΒ Σεμινάριο
ή με πιστωτική κάρτα: VISA, MASTERCARD, DINERS, με 6 άτοκες δόσεις   http://www.nb.org/media/wysiwyg/cards_logo.jpg 

Παρέχονται επίσης:

Συνοδευτικό εκπαιδευτικό υλικό, ηλεκτρονική βεβαίωση παρακολούθησης εφόσον ζητηθεί

Η κράτηση της θέσης οριστικοποιείται με την εξόφληση του συνολικού κόστους συμμετοχής, η οποία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο 8 ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

Ακυρώσεις κρατήσεων θα γίνονται δεκτές χωρίς οικονομική επιβάρυνση MONO εφόσον κοινοποιούνται στη γραμματεία των σεμιναρίων 5 ημέρες πριν την έναρξη του κάθε εκπαιδευτικού προγράμματος. Ακυρώσεις που θα λάβουν χώρα πέραν αυτού του χρόνου, επιβαρύνονται με το 100% του κόστους συμμετοχής.

*Στην κατηγορία νέοι δικηγόροι, εντάσσονται οι δικηγόροι 5ετίας.




Κόστος συμμετοχής:

Φυσικά πρόσωπα: 290€


Νομικά πρόσωπα: 360€


Δικηγορικές εταιρίες: 300€


Νέοι δικηγόροι: 230€


Φοιτητές: 220€


Παρακαλώ περιμένετε...

loading
 
Ερώτηση Ασφαλείας: Επιλέξτε μία σημαντική για εσάς ημερομηνία

Σημειώστε την ημερομηνία που θα επιλέξετε, σε περίπτωση που σας ζητηθεί στο μέλλον από το σύστημα για λόγους ασφαλείας.

Επιβεβαιώστε τον λογαριασμό σας

Παρακαλώ συμπληρώστε την σημαντική για εσάς ημερομηνία που έχετε καταχωρίσει ως ερώτηση ασφαλείας.