Σεμινάρια rss feed

ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ (Ν 4601/2019) (ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ)

ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ (Ν 4601/2019) (ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ)

Τρίτη 24 & Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 24 Σεπτεμβρίου 2019
Θ. Κατσάς Λέκτορας Νομικής Σχολής ΔΠΘ, Δικηγόρος, Εταίρος Δικ. Εταιρίας «Μαρίνος - Κατσάς - Λιάσκος & συνεργάτες» , Ι. Λιναρίτης Δικηγόρος, ΔΝ, MBA (International Banking & Finance)
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΟΥΣ (ADVANCED PROGRAMME)

ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΟΥΣ (ADVANCED PROGRAMME)

Δευτέρα & Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2019
Ιωάννης Καρδίζης Head of Reporting & Controlling, Deloitte Greece, Kωνσταντίνος Ρουμπής Δικηγόρος LL.M. International Taxation, Partner, Tax Services, Deloitte Greece
DATA PROTECTION OFFICER (DPO), 15o ΤΜΗΜΑ, 9 έως 30 Οκτωβρίου 2019

DATA PROTECTION OFFICER (DPO), 15o ΤΜΗΜΑ, 9 έως 30 Οκτωβρίου 2019

9 Οκτωβρίου 2019
Δ. Ζωγραφόπουλος ΔΝ, Δικηγόρος, Ειδικός Επιστήμονας , Δ. Γεωργόπουλος Co-Founder - Managing Partner at Rethink Business Lab, Founding Member DPO Academy, N. Γεωργόπουλος MBA cyRM, Cyber Privacy Risks Advisor / Cromar, Coverholder at Lloyd’s, Founding Member DPO Academy, I. Γιαννακάκης Δικηγόρος, FIP, CIPM, CIPP/E, CIPP/US, CFE, Cert. GDPR P, K. Παπαδάτος Information Security Executive, MSC Infosec, CISSP-ISSMP, CISM, ISO27001 LA, ISO27005 RM, PMP, MBCI, Ν. Λουκάς MSc, PhD, C/DPO, PRINCE2/P, Founder STREAMLINE Training and Consulting, Founding Member DPO Academy
ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΟΥΣ - ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ, ΔΕΙΚΤΕΣ & CASE STUDIES

ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΟΥΣ - ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ, ΔΕΙΚΤΕΣ & CASE STUDIES

Παρασκευή - Δευτέρα - Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019
Ιωάννης Καρδίζης Head of Reporting & Controlling, Deloitte Greece, Kωνσταντίνος Ρουμπής Δικηγόρος LL.M. International Taxation, Partner, Tax Services, Deloitte Greece
ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ - ΝΕΑ ΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ - ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
ΕΙΔΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΥΝΝΟΜΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΕΠΙΒΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
Περισσότερα

Eγγραφή Newsletter

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε δωρεάν το εβδομαδιαίο newsletter του epixeirisi .gr

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ & ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, B΄ κύκλος Corporate Finance for Lawyers

Εξ αποστάσεως Παρακολούθηση On demand (E-learning) - Ελεύθερη επιλογή χρόνου παρακολούθησης

Δηλώστε τώρα συμμετοχή και παρακολουθήστε το σεμινάριο που διεξήχθη στις 7 Νοεμβρίου 2016, διάρκειας 20 ωρών, εξοικονομώντας χρόνο και κόστος. Με τη χρήση προσωπικών κωδικών μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το πρόγραμμα του σεμιναρίου σε χρόνο της επιλογής σας και μέσα σε χρονικό διάστημα 12 μηνών.

Εισηγητές: Α. Μικρουλέα Αναπλ. Καθηγήτρια Νομικής Σχολής Αθηνών, Δικηγόρος, Γ. Μιχαλόπουλος Καθηγητής Νομικής Σχολής Αθηνών, Δικηγόρος, Ν. Βερβεσός Λέκτορας Νομικής Σχολής Αθηνών, Δικηγόρος, Γ. Λέκκας Επίκ. Καθηγητής Νομικής Σχολής Αθηνών, Δικηγόρος, Χ. Λιβαδά Επίκουρη Καθηγήτρια Νομικής Σχολής ΕΚΠΑ, Ε. Μαστρομανώλης Επίκ. Καθηγητής Νομικής Σχολής Αθηνών, Δικηγόρος, Π. Σταϊκούρας Αναπλ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιώς, Δικηγόρος

 

Διάγραμμα ύλης

 • Εισαγωγή - Πηγές χρηματοδότησης μιας επιχείρησης: τραπεζική χρηματοδότηση, χρηματοδότηση μέσω κεφαλαιαγοράς
 • Ομολογιακό δάνειο, τιτλοποίηση απαιτήσεων
 • Σύγχρονες συμβατικές μορφές χρηματοδότησης (factoring -Leasing)
 • Υποκεφαλαιοδότηση - δάνεια μετόχων προς την εταιρία
 • Μορφές τραπεζικού δανεισμού (ανοικτός - αλληλόχρεος λογ/σμος, ενέγγυα πίστωση, εγγυητική επιστολή)
 • Υβριδικοί τίτλοι χρηματοδότησης (προνομιούχες, μετατρέψιμες, ανταλλάξιμες και εξαγοράσιμες μετοχές, warrants options) 
 • Oργανισμοί Συλλογικών Επενδύσεων (αμοιβαία κεφάλαια, μορφές εναλλακτικών επενδύσεων, loan funds, venture capital)
 • Public offers & Crowd funding


Σκοπός

Να αναπτύξει την έννοια και τη σημασία της χρηματοοικονομικής διοίκησης και να αναδείξει τις πρακτικές εφαρμογές της, στο πλαίσιο λήψης χρηματοοικονομικών αποφάσεων που αφορούν στην εύρεση και την αξιοποίηση κατάλληλων επενδύσεων της επιχείρησης. Επιπλέον, να αναλύσει νέες και αναπτυσσόμενες μορφές συμβατικής χρηματοδότησης των επιχειρήσεων και να εξετάσει θεωρητικά και πρακτικά νομικά προβλήματα που ανακύπτουν από τη σύζευξη μεταξύ της κάθε είδους χρηματοδότησης και της χρηματοοικονομικής λειτουργίας της επιχείρησης. Η ανάλυση και η κατανόηση αυτών των εννοιών και ζητημάτων συνοδεύεται από παραδείγματα και case studies.


Σε ποιους απευθύνεται

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται, κυρίως, σε δικηγόρους της πράξης και νομικούς συμβούλους επιχειρήσεων που ασχολούνται εν γένει με ζητήματα χρηματοδοτικής διοίκησης - από την κατάρτιση και τον έλεγχο σχετικών συμβάσεων μέχρι των αντιδικιών ανάμεσα σε τράπεζες, επιχειρήσεις, μετόχους, Δημόσιο κ.ά. - και, έτσι, έχουν χρέος να κατανοούν και να αντιμετωπίζουν τα νομικά θέματα που αναφύονται από αυτά, εντάσσοντας τα δημιουργήματα της σύγχρονης συναλλακτικής πρακτικής στο δικαιικό μας σύστημα.


Σύντομο βιογραφικό

O Γεώργιος Μιχαλόπουλος είναι δικηγόρος, Καθηγητής του Εμπορικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Διδάκτωρ του Εμπορικού και Οικονομικού δικαίου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Παρισίων Ι (Πάνθεον-Σορβόννη). Το επιστημονικό του έργο περιέχεται σε μονογραφίες, άρθρα, συμβολές σε συλλογικά έργα και τιμητικούς τόμους, σχόλια σε δικαστικές αποφάσεις σε ζητήματα ιδίως πτωχευτικού δικαίου, εθνικού και διεθνούς, και δικαίου των εταιριών. Είναι επίσης εισηγητής σε συνέδρια και μέλος επιστημονικών συλλόγων και επιτροπών σύνταξης επιστημονικών περιοδικών, αλλά και μέλος νομοπαρασκευαστικών επιτροπών.


Η Αλεξάνδρα Π. Μικρουλέα είναι δικηγόρος, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Εμπορικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (1991), Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου του Μονάχου (Ludwig-Maximilian Universitat, 1991-1994), Επιστημονικός Συνεργάτης του Max-Planck Institute του Μονάχου για Innovation and Competition, Visiting Professor στο UPenn Law School (2010), Μέλος της ASCOLA (Academic Society for Competition Law), Εκπρόσωπος του Legal Support GROUP του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Πληρωμών για το SEPA (2007-2008). Το επιστημονικό της έργο περιέχεται σε μονογραφίες, άρθρα, συμβολές σε συλλογικά έργα και τιμητικούς τόμους, σχόλια σε δικαστικές αποφάσεις σε ζητήματα ιδίως δικαίου των εταιριών, τραπεζικού δικαίου και δικαίου κεφαλαιαγοράς, καθώς και δικαίου βιομηχανικής ιδιοκτησίας-ανταγωνισμού. Είναι επίσης εισηγήτρια σε συνέδρια και μέλος επιστημονικών συλλόγων και επιτροπών σύνταξης επιστημονικών περιοδικών, αλλά και μέλος νομοπαρασκευαστικών επιτροπών.


Ο Παναγιώτης Σταϊκούρας είναι Αναπληρωτής Καθηγητής του Χρηματοοικονομικού Δικαίου του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς και Δικηγόρος. Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος LL.M. στο τραπεζικό και χρηματοοικονομικό δίκαιο από το Queen Mary του Πανεπιστημίου του Λονδίνου και κατόπιν Διδάκτωρ του δικαίου της κεφαλαιαγοράς του London School of Economics and Political Science. Διετέλεσε ερευνητικός βοηθός και διδάσκων φροντιστηριακών μαθημάτων διεθνούς τραπεζικού δικαίου στο LSE. Το επιστημονικό του έργο διακρίνεται ως επί το πλείστον σε δημοσιεύσεις στο πεδίο του χρηματοοικονομικού δικαίου τόσο σε ημεδαπά περιοδικά όσο κυρίως και σε πλήθος αναγνωρισμένων αλλοδαπών περιοδικών με κριτές (πχ, European Business Law Review, European Business Organization Law Review, Legal Issues of Economic Integration, Journal of Corporate Law Studies, Journal of Banking Regulation, Journal of Financial Regulation and Compliance, Journal of Business Law, European Journal of Law and Economics, Financial Markets, Institutions & Instruments, Review of Finance, International Journal of Banking, Accounting and Finance, Management Science). Είναι επίσης εισηγητής σε συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και μέλος νομοπαρασκευαστικών επιτροπών στο πεδίο του δικαίου της κεφαλαιαγοράς.


Ο Γεώργιος Λέκκας είναι δικηγόρος, Επίκουρος Καθηγητής του Αστικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου εξειδίκευσης στο Τραπεζικό και Χρηματοοικονομικό Δίκαιο και Διδάκτωρ του Ιδιωτικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Παρισίων V. Το επιστημονικό έργο του περιέχεται σε μονογραφίες, άρθρα, συμβολές σε συλλογικά έργα και τιμητικούς τόμους, σχόλια σε δικαστικές αποφάσεις, σε ζητήματα ιδίως τραπεζικού δικαίου, δικαίου της κεφαλαιαγοράς, δικαίου εξασφάλισης των πιστώσεων, και διδάσκει τα προαναφερόμενα γνωστικά αντικείμενα στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι επίσης εισηγητής σε συνέδρια και επιμελητής της ύλης του επιστημονικού περιοδικού Χρηματοπιστωτικό Δίκαιο της Ελληνικής Εταιρείας Τραπεζικού Δικαίου & Δικαίου της Κεφαλαιαγοράς, της οποίας είναι μέλος. Στο συγγραφικό έργο του περιλαμβάνεται η μονογραφία Εμπράγματη Εξασφάλιση του Ομολογιακού Δανείου και Τιτλοποίηση Απαιτήσεων.


Ο Εμμανουήλ Μαστρομανώλης είναι Επίκουρος Καθηγητής του Εμπορικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και δικηγόρος. Είναι κάτοχος πτυχίου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (LL.M.) και διδακτορικού (S.J.D) της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Pennsylvania. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα και οι δημοσιεύσεις του εστιάζουν κυρίως σε ζητήματα δικαίου των εταιρειών, δικαίου της κεφαλαιαγοράς, δικαίου του ανταγωνισμού και πτωχευτικού δικαίου. Παράλληλα δραστηριοποιείται ως νομικός σύμβουλος επιχειρήσεων στα ως άνω αντικείμενα.


Ο Νίκος Βερβεσός είναι δικηγόρος, Λέκτορας του Εμπορικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Διδάκτωρ της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Κολωνίας και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του Πανεπιστημίου του Αμβούργου. Το επιστημονικό του έργο περιέχεται σε μονογραφίες, άρθρα, συμβολές σε συλλογικά έργα και τιμητικούς τόμους, σχόλια σε δικαστικές αποφάσεις σε ζητήματα ιδίως εταιρικού δικαίου και δικαίου της κεφαλαιαγοράς. Είναι επίσης εισηγητής σε συνέδρια και μέλος επιστημονικών συλλόγων και επιτροπών σύνταξης επιστημονικών περιοδικών, ενώ υπήρξε και μέλος της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής για την αναμόρφωση του δικαίου της ανώνυμης εταιρίας.


Η Χριστίνα Λιβαδά είναι Λέκτορας στο γνωστικό αντικείμενο του Εμπορικού Δικαίου στη Νομική Σχολή Αθηνών. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο πανεπιστήμιο Pantheon-Assas (Paris II) στο Ιδιωτικό Διεθνές Δίκαιο και το Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο και τη διδακτορική της διατριβή στη Νομική Σχολή Αθηνών. Το συγγραφικό της έργο αφορά κυρίως θέματα τραπεζικού δικαίου, δικαίου της κεφαλαιαγοράς, εταιρικού δικαίου και δικαίου της προστασίας του καταναλωτή. Είναι μέλος επιστημονικών σωματείων που δραστηριοποιούνται στο εμπορικό και το χρηματοπιστωτικό δίκαιο. Είναι Ειδική Νομική Σύμβουλος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και δικηγόρος Αθηνών.


Τρόποι Παρακολούθησης

Εκ των υστέρων με μαγνητοσκόπηση (on demand)

Η ΝΒ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ προσφέρει ευελιξία στον τρόπο παρακολούθησης των σεμιναρίων. Μέσω της δυνατότητας εξ αποστάσεως παρακολούθησης προσφέρονται ίσες ευκαιρίες εκπαίδευσης για τους εκπαιδευόμενους σε όλη την επικράτεια.

H εξ αποστάσεως παρακολούθηση των βιντεοσκοπημένων σεμιναρίων (On demand) δίνει τη δυνατότητα με τη χρήση προσωπικών κωδικών να παρακολουθήσετε ολόκληρο το πρόγραμμα του σεμιναρίου μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας www.nblearning.org σε τόπο και χρόνο της επιλογής σας, μέσα σε χρονικό διάστημα 12 μηνών.

Ο χρόνος παρακολούθησης που δίνεται στον χρήστη είναι διπλάσιας διάρκειας του εκάστοτε χρόνου κάθε σεμιναρίου και για διάρκεια ενός έτους. Με την κάλυψη του διαθέσιμου χρόνου ή με την ολοκλήρωση του έτους παύει αυτόματα η πρόσβαση. Η παρακολούθηση γίνεται από οποιονδήποτε Η/Υ με απλή σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Σε όλους τους εξ αποστάσεως συμμετέχοντες παρέχονται:

 • Βεβαίωση παρακολούθησης
 • Πλήρες συνοδευτικό υλικό σε ηλεκτρονική μορφή (ηλεκτρονικές διαφάνειες ή /και σημειώσεις του σεμιναρίου) που διανέμονται αντίστοιχα στους συμμετέχοντες της φυσικής παρακολούθησης μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας www.nblearning.org με δυνατότητα αναζήτησης, αποθήκευσης και εκτύπωσης
 • Δυνατότητα αποστολής έως δύο (2) ερωτημάτων ανά σεμινάριο
 • Δωρεάν πρόσβαση σε εκδηλώσεις, ημερίδες κ.ά. που διοργανώνει η Νομική Βιβλιοθήκη και διατίθενται αποκλειστικά μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμας www.nblearning.org.

 

Εγγραφείτε ΔΩΡΕΑΝ στην εκπαιδευτική πλατφόρμα www.nblearning.org ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα και παρακολουθήστε εκδηλώσεις, ημερίδες, συνέδρια καθώς και αποσπάσματα από όλα τα διαθέσιμα σεμινάρια της ΝΒ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ .

1. Ακολουθήστε τον σύνδεσμο www.nblearning.org

2. Επιλέξτε το κόκκινο πλαίσιο: Δεν είστε μέλος; Εγγραφείτε ΔΩΡΕΑΝ.

3. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ορίστε τον κωδικό πρόσβασής σας (password).

4. Βρείτε το επιβεβαιωτικό μήνυμα στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο και ακολουθήστε τον σύνδεσμο που θα σας αποσταλεί για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας.

5. Συνδεθείτε και ξεκινήστε την πλοήγηση σας.


Εγγραφές - Δηλώσεις συμμετοχής:
Τμήμα εκπαίδευσης nbekpaideftiki@nb.org 2103678925

Τρόποι Εξόφλησης

Για την ενεργοποίηση της παρακολούθησης του σεμιναρίου απαιτείται η εξόφληση του κόστους συμμετοχής.

Το κόστος μπορεί να καταβληθεί μετρητοίς σε συνεργάτη της Νομικής Βιβλιοθήκης,
ή με τραπεζική κατάθεση στους παρακάτω λογαριασμούς:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 151/470622-67 | ΙΒΑΝ GR 46 0110 1510 0000 1514 7062 267
EFG ΕUROBANK: 0026 0180 94 02000 24515 | ΙΒΑΝ GR 05026 01800000 9402000 24515
ALPHA BANK: 207-00-2002-003218 |IBAN GR24 0140 2070 2070 0200 2003 218
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 6740-136874-301| IBAN GR74 0171 7400 0067 4013 6874 301

Επωνυμία: ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΕΒΕ, Αιτιολογία: Ονοματεπώνυμο συμμετέχοντα - ΝΒ Σεμινάριο
ή με πιστωτική κάρτα: VISA, MASTERCARD, DINERS, έως 6 άτοκες δόσεις
Κόστος συμμετοχής:

Φυσικά πρόσωπα: 380€


Νομικά πρόσωπα: 450€


Δικηγορικές εταιρίες: 390€


Νέοι δικηγόροι: 280€


Φοιτητές: 190€


Παρακαλώ περιμένετε...

loading
 
Ερώτηση Ασφαλείας: Επιλέξτε μία σημαντική για εσάς ημερομηνία

Σημειώστε την ημερομηνία που θα επιλέξετε, σε περίπτωση που σας ζητηθεί στο μέλλον από το σύστημα για λόγους ασφαλείας.

Επιβεβαιώστε τον λογαριασμό σας

Παρακαλώ συμπληρώστε την σημαντική για εσάς ημερομηνία που έχετε καταχωρίσει ως ερώτηση ασφαλείας.