Τόμος 11ος

Αναλυτικά περιεχόμενα τόμων 1-10 - Ενιαίο συνολικό αλφαβητικό ευρετήριο ΚΝ 2190/1920 - Ευρωπαϊκή Εταιρία (Ν 3412/2005) - Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Ν 3419/2005)
Επιμέλεια: Ευ. Περάκης

2η Έκδοση 2006
Σελ.: 444
ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ
Για ψηφιακή αγορά επιλέξτε την κατηγορία στην οποία ανήκετε


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ

Περιγραφή


Η δεύτερη έκδοση του Δικαίου της Ανώνυμης Εταιρίας, μιας συλλογικής προσπάθειας υπό την επιμέλεια του Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ευάγγελου Περάκη, ολοκληρώνεται με την έκδοση του παρόντος 11ου τόμου.

Ο τόμος αυτός περιέχει το πλήρες κείμενο του ΚΝ 2190/1920, όπως ισχύει σήμερα, με ενημέρωση μέχρι και το Ν 3301/2004.

Κάτι τέτοιο κρίθηκε απαραίτητο καθώς από την έναρξη της δεύτερης έκδοσης μέχρι σήμερα έχουν επέλθει ορισμένες τροποποιήσεις.

Περιλαμβάνει ακόμα αναλυτικά περιεχόμενα και ενιαίο αλφαβητικό ευρετήριο όλων των τόμων 1-10, ώστε να είναι πιο εύκολη από τον αναγνώστη η χρήση ενός τόσο εκτεταμένου έργου (6.133 σελίδες συνολικά) και πιο άμεση η πρόσβαση στην πληροφορία που αναζητά.

Το έργο περιλαμβάνει ακόμα πίνακες (χρονολογικό και θεματικό) των σχετικών του ΚΝ 2190/1920 νομοθετημάτων που υπάρχουν σε όλους τους τόμους, καθώς και πίνακα των συνεργατών του έργου.

Τέλος, κρίθηκε σκόπιμο να συμπεριληφθούν και δύο νέα, εξαιρετικά σημαντικά για το δίκαιο της Ανώνυμης Εταιρίας νομοθετήματα που ψηφίστηκαν πρόσφατα.

Πρόκειται για το Ν 3412/2005 που αφορά στο πλαίσιο ρυθμίσεων για τη Σύσταση και Λειτουργία της Ευρωπαϊκής Εταιρίας και το Ν 3419/2005 για το Γενικό Εμπορικό Μητρώο.

Το έργο αυτό αποτελεί ένα λειτουργικό εργαλείο για τη χρήση και μελέτη του Δικαίου της Ανώνυμης Εταιρίας.

Αναζήτηση Τίτλου

Περιεχόμενα
Σχετικά έργα


Γίνετε τώρα συνδρομητής στο epixeirisiOnline, και αποκτήστε πρόσβαση και δυνατότητα αναζήτησης σε όλα τα ψηφιακά βιβλία και ψηφιακά περιοδικά της οικονομικής βιβλιοθήκης μαζί με τα εξής προνόμια, μόνο με 150 € ανά έτος!

Δικαίωμα υποβολής 1 ερώτησης το μήνα στην επιστημονική ομάδα του περιοδικού Επιχείρηση
Μάθετε περισσότερα

Παρακαλώ περιμένετε...

loading
 
Ερώτηση Ασφαλείας: Επιλέξτε μία σημαντική για εσάς ημερομηνία

Σημειώστε την ημερομηνία που θα επιλέξετε, σε περίπτωση που σας ζητηθεί στο μέλλον από το σύστημα για λόγους ασφαλείας.

Επιβεβαιώστε τον λογαριασμό σας

Παρακαλώ συμπληρώστε την σημαντική για εσάς ημερομηνία που έχετε καταχωρίσει ως ερώτηση ασφαλείας.